De drie pijlers van de nieuwe Xerox Altalink & Versalink

Yves Rummens, Business Manager bij Xerox in de Benelux, legt uit dat de VersaLink en AltaLink multifunctionele printers zo zijn ontworpen dat ze het leven op kantoor makkelijker én leuker maken. De ontwikkeling van deze nieuwe revolutionaire printers berust op drie belangrijke pijlers: Service, Smart en Security.

Service Met de eenvoudig instelbare apps worden werkzaamheden makkelijker en sneller uit te voeren. Daarnaast is er via het scherm een vlotte communicatie bij storingen en komt er binnen een mum van tijd een monteur indien nodig.

Smart Slimme, verbonden machines zijn de toekomst. Het gaat niet langer alleen om het maken van prints, maar om werkprocessen beter en sneller in te richten.

Security De ConnectKey technologie zorgt voor uitgebreide beveiliging van het systeem en kwetsbare punten. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en is vertrouwelijke informatie veilig door versleuteling en data-overschrijving. De apparaten zijn uitstekend beschermd tegen cybercriminaliteit.

Your comment